Wijkinformatiemarkt Dieren-West trekt belangstellende wijkbewoners

Op zaterdag 25 mei organiseerde de wijkvereniging Dieren-West een wijkinformatiemarkt met als thema’s verduurzamen, vergroenen en sociale cohesie. Op de parkeerplaats van de Ontmoetingskerk hadden wijkbewoners de gelegenheid informatie op te halen over buurtinitiatieven die bijdragen aan een duurzame, energiezuinige en sociale wijk. 

Het leverde goede gesprekken tussen bewoners en de net opgerichte Wijkklussendienst, Solar parking Het Nieuwland, de Energiewinkel, Bijenlint,  Operatie Steenbreek, Incluzio, Vivare, de HVR , de groene kerk, gemeente Rheden en de wijkvereniging D-W.

Kinderen konden bij de IVN-kraam zaadbollen kleien en de lokale djembégroep zorgde voor muzikale intermezzo’s. Het was de eerste keer dat de wijkvereniging Dieren-West een informatiemarkt organiseerde met een heel actueel thema. Door de steun van de gemeente Rheden is dit mogelijk gemaakt. 

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.