Peter van Anrooylaan schenkt Speeltuin 2 Paradijsbomen

Wat is het toch leuk wanneer iemand in een straat, laan of hofje een initiatief ontwikkelt en een groot deel van de buren activeert om dit gezamenlijk tot uitvoer te brengen. Het samen doen geeft een grote saamhorigheid in een buurt.
Welke straat volgt.

Een voorbeeld van zo’n initiatief:

In het voorjaar 2020 hebben bewoners van de Peter van Anrooylaan een inzamelingsactie gehouden voor twee Paradijsbomen voor de Dierense Speeltuin Vereniging. Deze prachtige en unieke speeltuin is bezig met een gefaseerde aanleg van een natuurspeelplaats.

De aanleg van deze natuurspeelplaats heeft Michiel van den Deijssel – bewoner van de P. van Anrooylaan – geïnspireerd tot het nemen van een actie om als straat een bijdrage te leveren om deze natuurspeelplaats te realiseren. Dit initiatief werd door veel bewoners gesteund en al snel was het bedrag voor twee Paradijsbomen binnen.
De Dierense Speeltuin Vereniging was blij met dit straatinitiatief.

Vrijdag 10 juli zijn de bomen overgedragen aan de Speeltuinvereniging. Drie kinderen uit de Peter van Anrooylaan (Lucas, Leonie en Melle) hebben samen met wethouder Gea Hofstede, de bomen, die al in de volle grond waren geplant, water gegeven. Natuurlijk waren bewoners uit de Peter van Anrooylaan hierbij aanwezig. Weer een gezamenlijk, gezellig straatmomentje.

Voor een reactie klik hier.