Zomer in Gelderland naar Dieren-West

Donderdag 8 Augustus staat Dieren-West in het teken van verbinding met elkaar. Omroep Gelderland komt dan de hele dag live met radio vanuit de wijk. En aan het eind van de dag is er zelfs een live televisie-uitzending op de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan.

Op 10 mei is er een buurtavond georganiseerd voor helpers en sponsoren georganiseerd. Het was heel gezellig.

Door een initiatief via Ik buurt mee!, het platform voor inwonersinitiatieven, is er een leuk bedrag ingezameld. Hiermee kan de buurt extra versierd worden, zijn er vier leuke (straat)artiesten uitgenodigd en is ook aan een klein presentje voor de helpers gedacht.

Dierenaren gezocht:

  • Er wordt nog gezocht naar enkele Dierenaren met een bijzondere hobby, verzameling of verhaal die graag een bezoekje van de cameraploeg van omroep Gelderland wil hebben voor een kort filmpje.
  • Ook is het nog mogelijk om je aan te melden voor het team, dat tijdens dit evenement, gaat strijden om de titel ‘Het mooiste plekje van Gelderland’. Een van de opdrachten tijdens dit leuke evenement is het maken van een decor. Hiervoor kan de organisatie rekenen op de helpende hand van Stichting Het Werk(t)

Vragen kunnen gesteld worden via depaarsepantoffel@gmail.com. Er kan ook gebeld worden met Brenda Lentink, mobiel: 06-10531109.

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Tonen-in-laatste-5. Bookmark de permalink.