Ik buurt mee in Dieren-West

Voetbalpalen Peter van Anrooylaan – Cornelis Dopperlaan

In Dieren-West is het initiatief  Voetbalpalen op het grasveld bosrand Peter van Anrooylaan-Cornelis Dopperlaan inmiddels gerealiseerd. De bedenker van het plan Michiel van den Deijssel aan het woord:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ik-buurt-mee-1-300x225.jpg
Bewoners hard aan het werk

Wat een leuk idee, dat Ikbuurtmee. Wij hebben gekozen om een paar doelpalen bij elkaar te sparen van de cheques. Bewust hebben we gekozen voor een lokale leverancier, Speelmaatje B.V. uit Spankeren. Het zijn robinia palen voor op het grasveld aan de bosrand tussen de Cornelis Dopperlaan en Peter van Anrooylaan.

Het grasveld was meer een uitlaatveld en lag vol met hondenpoep. Hopelijk laten de buurtbewoners met een hond  hier nu niet meer loslopen. Dit is namelijk ook niet nodig met het uitlaatgebied 25 meter verder. Na een zeer vlotte en succesvolle collecte hadden we dit Ikbuurtmee project binnen 1,5 week gerealiseerd! Met hulp van wat buurtbewoners en de kinderen zelf, hebben we de palen er zelf ingezet. Goed nog voor heel veel speelplezier. Wegens de situatie omtrent het Corona virus hebben we de geplande opening moeten annuleren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ik-buurt-mee-2-225x300.jpg
De jeugd helpt hard mee

De projectafwikkelling vanuit de Gemeente Rheden was echt zeer vlot en goed geregeld. Een fraai stukje samenwerking. De financiële afwikkeling is ook zeer efficiënt geregeld. Een compliment voor de project aanpak van Ikbuurtmee! We hebben in ieder geval onze doelen bereikt 😜.

Namens onze buurt, een vriendelijke groet!

Michiel van den Deijssel
Peter van Anrooylaan Dieren

Voor een reactie klik hier.