Herhaling project Spouwmuurisolatie, 2020-2021


De Werkgroep Duurzaam Dieren-West (WDDW) organiseert dit jaar (winter 2020-2021) weer een actie rond de isolatie van spouwmuren. De actie bestaat eruit dat, bij deelnemers uit Dieren-West met een eigen woning, de spouw gecontroleerd wordt en indien nodig de isolatie gerestaureerd of vervangen wordt.

Het werk wordt uitgevoerd tegen scherpe prijzen door het bedrijf A. Rouwenhorst Isolatie BV. Dat is hetzelfde bedrijf die de werkzaamheden uitvoerde tijdens ons vorige project spouw­muurisolatie, waar goede ervaringen mee zijn opgedaan en die als beste geselecteerd is uit vier isolatiebedrijven(zie bij project 2.).

De werkgroep duurzaam Dieren West ondersteunt en coördineert de activiteiten rondom deze actie en heeft afspraken gemaakt met het isolatiebedrijf.

U vindt een uitgebreide toelichting op de pagina ‘Projecten’ van DDW’.

Ik dit verband is het document over subsidies ook heel belangrijk!

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, WDDW. Bookmark de permalink.