Wijkavond 5 november Landgoed Hof te Dieren

De wijkvereniging Dieren-West nodigt je van harte uit voor een boeiende lezing over het prachtige bosgebied grenzend aan onze wijk Dieren-West. Op dinsdagavond 5 november zal Wilke Schoemaker, de enthousiaste beheerder van “Landgoed Hof te Dieren” je meenemen in de fascinerende wereld van dit natuurgebied.

Deze lezing geeft een unieke kans om meer te leren over het beheer van het lokale natuurgebied en de uitdagingen en kansen die daarbij komen kijken. Wilke Schoemaker zal niet alleen vertellen over de flora en fauna, maar ook over de invloed van de wolf. De wolf is de laatste jaren steeds vaker in het nieuws en is ook al in het bosgebied rond Dieren-West waargenomen. Wat betekent zijn aanwezigheid voor de dieren in het bos en voor ons als wijkbewoners? Laat je inspireren door de verhalen van Wilke Schoemaker en ontdek meer over het bos dat zo dicht bij huis ligt en waar je waarschijnlijk regelmatig komt.

De lezing vindt plaats op dinsdag 5 november in de Regenboogzaal van de Ontmoetingskerk in Dieren. Vanaf 19.15 uur is de zaal open en ontvangen wij je met een kopje koffie of thee. Om 19.30 uur begint de lezing. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis.
Deze avond biedt ook kans om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.
Wij hopen jullie te zien 5 november a.s. om 19.30 uur op deze informatieve avond over de bossen van Landgoed Hof te Dieren in de Ontmoetingskerk

Heb je vragen of ben je slecht ter been neem dan contact op met ons. Wij reageren en proberen vervoer te regelen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.