Naar duurzaam

De woonwensenscan

Gratis scans voor veilig, energiezuinig en comfortabel wonen

Scan de kansen voor uw woning

U zult zich vast wel eens afvragen: wat betekent alle informatie over energie en klimaat voor mijn huis? En als ik in mijn huis aan de gang wil, hoe pak ik dat dan aan? Hoe maak ik mijn huis op de slimste manier energiezuinig? En waar begin ik?
Om antwoord te krijgen op deze vragen kunt u nu tijdelijk een gratis woonwensenscan laten uitvoeren.

Persoonlijk advies van coach
De woonwensenscan helpt om uw wensen voor comfort, veiligheid, gezondheid en energie eens goed op een rijtje te zetten. Met veel maatregelen om je comfort te verhogen, bespaar je ook direct op de energiekosten. Denk maar eens aan vloerisolatie of dubbel glas. De komende jaren gaat een gemiddeld gezin 200 Euro (!) per jaar meer betalen aan energie. Een goede reden om uw wensen en mogelijkheden samen met een deskundige coach te bespreken, bij u thuis aan tafel en op een tijdstip dat u schikt. De coach kan u de weg wijzen in het oerwoud van subsidies en andere regelingen. Op weg naar slimme keuzes voor een behaaglijk huis, voor uw portemonnee én voor het klimaat!

Tijdelijk gratis
De woonwensenscan is tijdelijk gratis voor bewoners van deze wijk. De scan is een gezamenlijk initiatief van gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden en Rozendaal. U kunt zich aanmelden voor de scan via het Energieloket Midden-Gelderland (085-3030670) of via de site www.elmg.nl/woonwensenscan.