Gemeente Rheden, verduurzaming, energiecoach

Op deze pagina vind je nieuws over de energietransitie en verduurzaming binnen de gemeente Rheden. Je kunt uiteraard ook veel informatie over de verduurzaming vinden op de site van de gemeente . Wil je op de hoogte blijven over wat gemeente Rheden doet rondom het klimaat en energie? Stuur dan een e-mail naar energiek@rheden.nl. We willen je ook attenderen op zowel de facebookpagina van de gemeente als een inschrijfmogelijkheid voor Rheden nieuws.nl

Toevoeging Rheden nieuws:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Gemeente Rheden heeft een nieuwe website gebouwd…


https://www.watisjouwrheden.nl ( of klik op het logo hierboven)

Gemeente Rheden heeft dus een nieuwe website gebouwd over de aanpak van het klimaat en aspecten van verduurzamen. De site geeft informatie voor ondernemers, woningeigenaren en huurders. Je vindt er wetenswaardigheden over de inzet van de gemeente Rheden t.a.v. verduurzaming naast ervaringen van bewoners die al met het verduurzamen van hun huis zijn begonnen. Je wordt uitgenodigd actief mee te doen aan het vullen van de site door eigen verhalen over verduurzaming te delen, iets wat wij op onze website ook doen via de pagina Wijkbewoners verduurzamen.

Mees Hagedoorn en Dorus Klomberg

Op de nieuwe site heeft Mees Hagedoorn tot 11 mei 2021 lid van de Werkgroep Duurzaam Dieren West meegedaan aan een inspirerend dubbelinterview met de toenmalige wethouder Klomberg. Hij heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met het verduurzamen van zijn huis en deelt deze met de toenmalige wethouder Klomberg.

Wethouder Dorus Klomberg, was wethouder Duurzaamheid en Klimaat…

Met energieke groet,
Adviesteam Rhedense Klimaataanpak

Gemeente Rheden | Hoofdstraat 3 | 6994 AB De Steeg
Postbus 9110 | 6994 ZJ De SteegCopyright © 2020 Gemeente Rheden, Alle rechten voorbehouden.

Voor een reactie klik hier.