Samenwerken aan een aardgasvrij Dieren-West

Samenwerken aan een aardgasvrij Dieren-West: leuk als je erbij komt

Vanaf 11 november hebben we weer een energiewinkel in Dieren-West, we organiseren samen informatieavonden en we werken steeds meer samen met andere organisaties zoals de energiecoaches van REIJE en de Energiebank. De gemeente faciliteert ons hierin en we trekken samen op in het stapsgewijs aardgasvrij worden van onze wijk. 

We kondigden al eerder aan dat we een energiewinkel krijgen in de Ontmoetingskerk. De inrichting gaan we aanpassen, maar de zaal kan al gebruikt worden voor vergaderingen en kleinere bijeenkomsten.

Alleen samen kunnen we onze wijk stap voor stap aardgasvrij maken. Wil jij actief meewerken bijvoorbeeld in de de energiewinkel? Of heb je een ander idee? Ook als je weinig tijd over hebt kun je meedenken en doen, of eenmalig iets met ons organiseren. 

We hopen op ondersteuning van ook jongere wijkbewoners om met ons mee te denken. Heb je (voorzichtige) belangstelling? Laat het ons weten via duurzaam@dieren-west.nl of spreek ons even aan in de wijk of tijdens een bijeenkomst. Leuk als je erbij komt!

Deze foto is genomen na het overleg met de gemeente. Niet allen die betrokken waren bij dit overleg staan op de foto. Degenen die jullie hier zien zijn van links naar rechts:

Juul Couperus (gemeente), Gerhard Heerink (WDDW), Cees Alberts (WDDW) en Sonja Hotho-Toppers (WDDW)

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Tonen-in-laatste-5, WDDW. Bookmark de permalink.