Vrijdagochtend kerkmarkt bij Ontmoetingskerk

Iedere vrijdagmorgen t/m vrijdag 15 september a.s. wordt de markt gehouden tussen 10 – 11.30 uur in/bij de Ontmoetingskerk in Dieren. Hopelijk vinden weer veel mensen de weg naar de markt om inkopen te doen en/of gezellig een kopje te koffie/thee drinken met iets lekkers.

De bakkers onder ons worden uitgedaagd iets lekkers te maken voor bij de koffie/thee. Dat wordt altijd op prijs gesteld.

Graag aanmelden voor groente, fruit, jam etc. bij Ad Verveld, tel. 0313-416872 of via e-mail: verveld7@kpnplanet.nl zodat er een klein beetje zicht is op het aanbod van artikelen. Aanleveren van de aangeboden artikelen op de marktdagen vanaf 9.30 uur bij de Ontmoetingskerk.
Wil je helpen bij de verkoop, koffieschenken, opzetten/afruimen of bakken voor bij de koffie/thee, meld je ook dan aan bij Ad Verveld.

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Tonen-in-laatste-5. Bookmark de permalink.