Vrijdagochtend kerkmarkt bij Ontmoetingskerk

Vanaf vrijdag 15 juli t/m vrijdag 16 september wordt er iedere vrijdagmorgen van 10 tot 11.30 uur bij de Ontmoetingskerk een kerkmarkt gehouden. Wat is er zoal te koop: biologisch geteelde groente, fruit, etc., eigen gemaakte jam/gelei, plantenstekjes/planten die zelf zijn opgekweekt, molenproducten van de molen van Bronkhorst maar ook zelfgemaakte spullen zoals tassen, mond/neusmaskers, etc. Te veel om op te noemen.

Er is ook gelegenheid om een kopje koffie of thee met zelfgemaakt gebak/koek te kopen en elkaar te ontmoeten. Veel mensen vinden het plezierig anderen te treffen met name in deze zomermaanden.

Mocht u zelf een groentetuin hebben waarop soms te veel groeit voor eigen gebruik: lever het aan voor de kerkmarkt. Lekkers voor bij de koffie is ook iedere week welkom. Dit kan allemaal worden aangeleverd een half uur voor de start van de markt. Mocht er groente of fruit, overblijven dan zal dit in tassen verdeeld worden en uitgedeeld worden aan de minderbedeelden.

De opbrengst van de Kerkmarkt is bestemd voor het project van Kerk in Actie – Colombia/Bogotá.

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.