In juni: Operatie Steenbreek in Dieren-West!!

Actie Steenbreek en gemeente Rheden
Meer weten over Steenbreek? Zie de tuintips door op het logo ‘Steenbreek’ te klikken!

Woon je in Dieren-West en wil jij ook graag een klimaat-en natuurvriendelijke tuin?

Doe dan mee met de operatie Steenbreek! In juni 2022 organiseert de Werkgroep Duurzaam Dieren West (WDDW), samen met de gemeente Rheden, deze actie in de wijk Dieren-West. Deelnemende bewoners worden geholpen met het vervangen van de tuinverharding door groene planten en met het afkoppelen van de riolering en het regenwater vervolgens te infiltreren in de tuin.

De gemeente zorgt voor gratis afkoppelmaterialen, tuinaarde en de afvoer van geel zand en tegels. Bewoners voeren zelf de werkzaamheden uit onder begeleiding van de werkgroep. Woon je in Dieren- West en wil je meedoen? Geef je dan op bij de werkgroep uiterlijk 6 juni door een e-mail te sturen naar groen@dieren-west.nl (vermeld daarbij naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, gewenste tuinplannen). Iemand van de werkgroep komt langs om de plannen te bespreken, waarna de werkzaamheden nog in juni uitgevoerd kunnen worden.

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Tonen-in-laatste-5, WDDW. Bookmark de permalink.