“Energiewinkel” weer open in maart!

Van eind november tot en met januari was in het centrum van Dieren de “energiewinkel” gevestigd, een initiatief van de werkgroep Duurzaam Dieren West. Veel inwoners van Dieren en omstreken hebben zich al laten informeren over de mogelijkheden om hun huis te verduurzamen. Op veler verzoek is besloten om de ‘winkel’ in maart weer op zaterdag van 11 tot 14 uur open te stellen.

Studenten van de opleiding Styling & Design Aeres Velp tonen hun schetsen voor inrichting van de energiewinkel: dé plek om alles te weten te komen over het verduurzamen van je huis.

De vrijwilligers van de energiewinkel willen inwoners  helpen met het aanbieden van informatie, maar ook willen ze graag van bezoekers horen welke vragen er leven, zodat mogelijk meer activiteiten opgezet gaan worden. Bijvoorbeeld groepjes die samen een paar avonden nadenken over een onderwerp. Niet alleen over isoleren, verwarmen en stroom opwekken, maar ook over hoe je zonder kosten de energierekening omlaag kan brengen. En over het klimaatbestendig maken van de tuin. Graag willen we met u in een prettige sfeer van gedachten wisselen over bijv. de vraag wat we (samen met u!) moeten organiseren – en hoe.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.