De matinee van december was een succes

Op zondagmiddag 16 december jl. was er weer een goed bezochte, gezellige wijkmatinee, georganiseerd door de Initiatiefgroep Dieren-West. De zaal van PolySport was sfeervol door de kerstversiering. De “Ben Martin Band” bracht tal van bekende jazz nummers ten gehore.
Tijdens de matinee werd de heringerichte parkeerplaats Het Nieuwland en het laatste gedeelte van de Admiraal Helfrichlaan officieel geopend. Wethouder Marc Budel verrichtte de opening met een toespraak en een symbolische handeling.

Deze herinrichting is een mooi voorbeeld van burgerparticipatie. De bewoners, PolySport en Lomar hebben het aangelegde groen in de straat geadopteerd en gaan dit onderhouden. Van de aannemer die de herinrichting uitvoerde kregen de betrokken bewoners daarvoor tuingereedschap aangeboden.

Op veler verzoek organiseert de Initiatiefgroep Dieren-West een volgende wijkmatinee op zondag 24 februari a.s. bij PolySport van 14:30 tot 17:30 uur.

Er zal dan geen muziekgroep aanwezig zijn, maar er zal zachte achtergrondmuziek gespeeld worden. We nodigen wel iedereen uit, die muziek maakt om één of meerdere nummers ten gehore te brengen. Niets is leuker, dan muziek door goede buren! Tussen de optredens door zal er ruime gelegenheid zijn om elkaar te kunnen spreken. We zien er naar uit weer tal van wijkbewoners uit Dieren-West te ontmoeten.

Voor een reactie klik hier.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Laatste nieuws. Bookmark de permalink.