Huisartsenpost Velp sluit 21 januari 2019

De huisartsenpost Velp waar U met spoedeisende lichamelijke klachten terecht kon in de avond, nacht of weekend, gaat sluiten per 21 januari a.s.. De post wordt verplaatst naar het Arnhemse Rijnstate ziekenhuis.

Niet naar Zutphen?
Voor mensen die in behandeling zijn bij het Gelre ziekenhuis is het niet handig om naar Rijnstate te worden verwezen; de meeste medische gegevens liggen dan immers in Zutphen. Dat is door de organisatie van de huisartsenposten onderkend (www.onzehuisartsen.nl). Afgesproken is nu dat wie onder behandeling is bij een specialist van het Gelre Ziekenhuis door de triagiste van de nieuwe Arnhemse post direct kan worden doorgeschakeld naar de huisartsenpost Zutphen voor een beoordeling. Dit geldt uiteraard alleen voor ernstige lichamelijke problemen die verband houden met  bestaande ziektes. Het is dus belangrijk dat U direct vertelt dat U onder behandeling bent in het Gelre Ziekenhuis!

Vervoer:
U bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer. Maar er is niet altijd iemand voorhanden die u kan brengen. Dan blijft alleen de taxi over. Twee taxibedrijven kan u ’s nachts bellen:
Taxi Brekveld uit Eerbeek: 06 3331 0009  of de  Arnhemse Taxicentrale (rijden ook vanuit Velp)  026 2606606.

Klachten of problemen?
Wij willen graag geïnformeerd worden als U problemen ondervindt met het vervoer naar de huisartsenpost of in het contact met de huisartsenpost ! Met name m.b.t. de doorverwijzingen naar Zutphen willen wij graag op de hoogte blijven om die ervaringen terug te kunnen koppelen naar de huisartsenpost. Laat het ons dan weten, per mail of telefoon. reyndersfl@hotmail.com, of tel.0313 750672.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Nieuws. Bookmark de permalink.